Flors per un casament amb pluja

Casament C&E

La pluja va fer que fos un casament molt íntim. El que semblava un contratemps, es va convertir en una bonica ocasió de casar-se a la llum de les espelmes.

Vols saber com ho vam aconseguir?

Havia de ser un esplendorós dia de Sant Jordi, però les roses van quedar ben remullades i la núvia, sens dubte, va ser una dona molt afortunada.

 

La planificació marcava preparar la cerimònia en el preciós paratge de les oliveres de Mas Terrats. Però els núvols van voler que a mig matí decidíssim canviar de plans i traslladar la cerimònia en una sala interior.

Per solucionar el contratemps, vaig adaptar el disseny inicial d'instal·lar un arc en la part posterior de la cerimònia i vaig fer dos rams per a les escales que emmarcarien la zona de l'enllaç civil. En ser una cerimònia a l’interior, vam optar per omplir la sala d’espelmes perquè donessin un aire més romàntic a l’espai.

Els nuvis van escollir per a l’ocasió flors de primavera: peònies, astrànties, liciàntum, àster blanc i molta frondositat de verd. Volien que la decoració de la cerimònia fos romàntica, fes conjunt amb el ram i el vestit de la núvia, i alhora lligués amb els motius mariners escollits per la decoració de les taules. Per això vam afegir tocs de fonoll marí, de limònium lila i de troncs desgastats en els rams.

La catifa de saca que havia d’anar a l’exterior, va ser substituïda per una catifa de pètals de rosa. Els cons de les cadires repetien la mateixa flor dels rams grans i hi afegien un toc marí amb les branques de safari.

En aquesta ocasió, vaig comptar amb l’ajuda de Flors i Detalls Sant Jordi que es van encarregar de la confecció del ram de núvia i els detalls de la solapa, de la Sra. Yvonne Heinert que em va ajudar a engalanar les taules i de Mateu Terradas, que es va encarregar de confeccionar les lletres de benvinguda.

 

En el convit, els nuvis van escollir uns centres amb espelma sobre bases de vidre. Les flors repetien les usades a la cerimònia a excepció de les peònies, que es van substituir per una planta suculenta. Les columnes de la sala es van decorar amb potets i pomes de vidre que tenien paniculata i limònium lila al seu interior. Finalment, l’arc el vaig muntar darrera la taula dels nuvis, on va donar un toc molt acolorit, ja que la major part de la decoració s'havia fet en tons blancs i beixos.

CASAMENT C&E

Decoració: Abèlia i mel
Espai: Mas Terrats
Fotografia: Sara Cuadrado
Càtering: Càtering Montserrat

Etiquetes: casaments, flors per casaments, casament romàntic, casament mariner

Casament M&S a Can Riera de la Pineda
rams de núvia flors per casaments flors per cerimònia flors banquet casament casament romàntic

Casament M&S a Can Riera de la Pineda

Si hi havia una cosa que la núvia tenia clara per al seu casament, era que el color corall...

En vull més...

Easters Project a l'Hotel Camiral
muntatgesflorals decoració floral hotels i restaurants Easter's flower decoration

Easters Project a l'Hotel Camiral

Per Setmana Santa vaig tenir el privilegi de treballar per Antic&Chic en la decoració de Pasqua...

En vull més...

Sessió d'inspiració per a casament boho
rams de núvia flors per casaments diadema núvia flors per cerimònia

Sessió d'inspiració per a casament boho

Feia molt temps que em moria de ganes de decorar un casament d’estil boho chic, i per fi, el...

En vull més...