PER A UNS CLIENTS FELIÇOS

Sabem que visitareu aquest espai per conèixer-nos. I us podria explicar moltes coses sobre mi mateixa, ja sabeu que els emprenedors hem hagut d’aprendre a vendre’ns, però crec que més important que saber com sóc, és que descobriu com us sentireu en treballar amb nosaltres.

Si llegiu amb atenció testimonis de les nostres parelles, veureu que els fem sentir SEGURS, TRANQUILS i COMPRESOS. Veureu que ens desvivim per llegir la ment dels nostres nuvis, per adaptar-nos als seus gustos i necessitats. És per aquest motiu que els fem FELIÇOS i que tots guarden UN RECORD MOLT BONIC de les nostres decoracions florals.

Abèlia i Mel. Decoracions florales para novios felices

La decoració d’un casament pot semblar, a primera vista, un punt superflu, accessori, fins i tot banal. Però jo tinc el convenciment que és ben bé el contrari. Una decoració bonica, treballada, plena de detalls i molt personal, permet crear una atmosfera especial i fer que un casament passi de ser un mer àpat a ser, realment, una festa inoblidable. I que si us concediu aquest luxe (perquè casar-se és un luxe, no ens enganyem), tindreu unes precioses imatges i, per tant, uns valuosos records. Perquè un casament es viu i es gaudeix tres vegades: quan es prepara, quan se celebra i quan es recorda.

Abèlia i Mel. Decoracions florales para novios felices

Els meus records

1

I és dels meus records que us parlaré per si continueu volent saber una mica més de mi. De la meva infantesa, us diré que recordo la placidesa d’"arreglar" els testos, hores i hores, amb la meva àvia; els diumenges al jardí retallant la gespa o les ungles negres després de “gratar” la terra; els vespres d’estiu a l’hort de l'avi, ajudant-lo a canviar les rases o collint flors de neu. En tots els records que tinc, hi ha plantes, herbes, fruites, llavors i animals, molts animals.

2

Si em pregunteu per la meva adolescència, us parlaré de la feina a la floristeria de la meva mare, pintant lleixes de fusta abans de la inauguració i amb ressaca de la Festa Major; amb desenes de Sant Jordis maratonians on el meu xicot comprava la rosa a la competència perquè li feia vergonya parlar amb la meva mare; del primer ram de núvia, que vaig tardar 6 hores a fer o de caps de setmana de bojos amb més de 10 casaments a l'esquena i desenes de cafès a les venes.

3

De la meva edat joventut us parlaré dels meus estudis d’Humanitats, Pedagogia i Art Floral; del treballar els caps de setmana en el món de les flors i entre setmana en la creació de materials pedagògics, primer, i en campanyes de comunicació després; de les ganes d'aprendre i del patiment d'estar sota les ordre de persones amb valors molt diferents als meus.
Després us parlaré de l'oportunitat de coordinar una fundació dedicada a la protecció del medi ambient, de l'honor de professionalitzar-la i de descobrir les bondats de l'agricultura ecològica.

4

I començo la maduresa recordant la maternitat i els maldsdecap per conciliar feina i família; la decisió de deixar de treballar els caps de setmana fins que les meves filles fossin grans; i el repte de tornar a començar l'any 2016 amb el meu projecte personal: Abèlia i Mel.
D'aquesta etapa tinc els records dels nervis per saber si agradaria la meva proposta; l'alegria de comprovar que un projecte, pensat en petit, anava creixent; i la satisfacció de posar-me el llit, cada dissabte, amb els óssos valdats però amb un somriure a la cara.
I aquest any, el del vostre casament, m'agradaria afegir, als meus records, el vostre somriure de felicitat. Us hi animeu?

Contacta'ns!

Us escoltem!
Demana'ns una cita, sigui presencial o telefónica, per parlar una mica sobre el vostre casament i idees de decoració. Us assessorarem encantats i també us mostrarem muntatges i materials diversos perquè tingueu conegueu opcions que poden encaixar amb el vostre estil. Us esperem al 689 31 77 16 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Parlem?
G-X298TEKTQR