Casament vintage

Casament vintage

Un casament campestre, amb tocs vintage per a la decoració de la zona de piscolabis i del convit. En aquesta ocasió vaig treballar sota les ordres de Flors i Detalls Sant Jordi. Voleu veure com va quedar?

Com ja us he comentat, en aquest casament vaig treballar a les ordres de Flors i Detalls Sant Jordi, qui es va encarregar de realitzar de fer el disseny de la decoració i parlar amb els clients. La meva contribució va ser en l’engalanament de la cerimònia, i de les entrades i el punt de trobada al Mas Salvi, espai on se celebrava la cerimònia i el convit.

Per a aquests espais es va escollir una decoració rústica que lligués amb la de la masia. I es van seguir els tons blaus i liles que hi havia en la taula de sucs naturals de la zona de piscolabis. És per això que es va realitzar una composició amb calluna fúcsia, lavanda seca, parra rústica, bales de palla i diverses caixes pintades amb chalk paint.

En la zona de la cerimònia, es va optar pel blanc i l’omnipresència de les bales de palla. Rere l’espai de l’enllaç es va crear una paret vertical amb pomes de vidre i campanes. Era molt bonic sentir el suau tintineig de les campanes mentre la brisa bufava suament.

Per aquesta zona, les flors escollides foren la paniculata, el liciàntum blanc i les fulles d’olivera. La tradicional catifa vermella es va substituir per una catifa de saca que també es trobava en els pètals de benvinguda dels nuvis, en aquest cas, vermells per donar un toc de color i alegria.

Per la zona de piscolabis, es va adaptar la paleta malva, fúcsia i rosat per confeccionar diversos rams que decoressin el gran espai obert. En tots els casos es va optar per repetir la forma piramidal de les composicions, un esquema típicament vintage.

Finalment, es van decorar les taules del convit amb un centre composat per un mirall sobre el qual hi havia diversos gerrets amb flors naturals tallades. Els gerrets es van decorar amb una cinta de saca i una punta de buixets que també es podien trobar en la decoració de benvinguda.
Les flors dels centres de les taules eren liciàntums rosa, blancs i lines; paniculata blanca i rosa, limònium lila i astromènia blanca. Al voltant dels centres s’hi van posar els detalls per als convidats, que eren cactus embolicats amb roba de saca, plantes típiques del país dels nuvis. 

Us deixem amb l’opinió de la clienta final:

“TOT UNA MERAVELLA!!! Estic molt contentaaaaaa!!!! Va quedar preciós, teniu un gust exquisit pels detalls, sou "estupendes"!”
 

CASAMENT Vintage

Decoració: Abèlia i mel per a Flors i Detalls sant Jordi
Espai: Mas Salvi 

Etiquetes: flors per casaments, flors per cerimònia, casament campestre, casament vintage

Casament M&S a Can Riera de la Pineda
rams de núvia flors per casaments flors per cerimònia flors banquet casament casament romàntic

Casament M&S a Can Riera de la Pineda

Si hi havia una cosa que la núvia tenia clara per al seu casament, era que el color corall...

En vull més...

Easters Project a l'Hotel Camiral
muntatgesflorals decoració floral hotels i restaurants Easter's flower decoration

Easters Project a l'Hotel Camiral

Per Setmana Santa vaig tenir el privilegi de treballar per Antic&Chic en la decoració de Pasqua...

En vull més...

Sessió d'inspiració per a casament boho
rams de núvia flors per casaments diadema núvia flors per cerimònia

Sessió d'inspiració per a casament boho

Feia molt temps que em moria de ganes de decorar un casament d’estil boho chic, i per fi, el...

En vull més...