Aparador de tardor 2016

Aparador de tardor 2016

Vaig fer aquesta proposta d’aparador com una crida a la pluja. Després de tanta sequera ens convenia una mica d’aigua! I el resultat fou certament divertit.

Descobreix com ho vam fer!

Aquest aparador era d’escenificació: un aparador en què es vol explicar alguna història i captar l’atenció dels transeünts. És bo que les floristeries anem alternant aquest tipus d’aparadors amb els altres més demostratius, per trencar la monotonia, continuar sorprenent i anar construint una imatge de marca dinàmica.

En aquesta ocasió, vam escollir explicar la història d’una família sota la pluja. Malgrat que la idea inicial fou la de treballar amb quatre personatges, al final es va decidir reduir l’escenografia, treballar un sol aparador i incloure-hi només tres personatges: la mare, el nen/a i el gat.

D’altra banda, també vam modificar la proposta inicial que es basava en identificar un color per a cada personatge, per fer que la gamma cromàtica fos més de tardor. Així doncs, ens vam decantar per empaperar els paraigües i les botes amb paper d'embalar, per tal que les boles de flors cridessin l'atenció.

Un cop embalats els paraigües i les botes, vam confeccionar les boles d'acord amb la personalitat de cada personatge. La mare, la vam crear amb tons lilosos i hi vam incorporar grans flors de magnòlia fúcsia. En el cas de l'infant, ens vam decantar per margarides, una flor més associada la innocència. I en el cas del gat, vam fer la bola directament amb llana de color verd.

Tot seguit, vam situar els elements a l’aparador jugant amb les alçades i amplades per tal que el conjunt quedés harmònic. Sota cada una de les botes hi vam ubicar un petit retall de roba perquè el color de les botes no es confongués amb el terra de fulles. Després ho vam cobrir tot amb fulles seques recollides en un jardí municipal.

L’últim toc de l’aparador el vam donar simulant gotes de pluja i dibuixant la figura d'un gat als vidres de l'establiment i amb l'ajuda d'un retolador blanc de pintura de guix. Finalment, vam tancar el conjunt amb tres robes negres que facilitaven veure els dibuixos del vidre i, alhora, permetien que passés llum a l'interior de l’establiment.

Sha de dir que a la gent li va fer molt gràcia! I l'entrada del bloc on s'anunciava l'aparador va ser de les mes comentades dels últims mesos. Per tant, l’objectiu de cridar l'atenció del transeünt fou aconseguit! 

Etiquetes: aparadorisme, floristeria, màrqueting per a floristeries, aparador tardor

Boda L&J con Bodas de Cuento
bodasdecuento bodaromantica bodaselujo luxuryweddings spaindestinationwedding bodasemporda casarsealemporda
Cuando trabajas con los chicos de Bodas de Cuento, sabes que esa boda será, como mínimo, mágica....

Descubre más...

Boda S&D en Mas Noguer
bodasdecuento bodaselujo bodas romanticas cuentodehadas
S&D nos contactaron con una idea muy clara en mente: querían que su boda fuera como un cuento...

Descubre más...

Boda L&A en Masia Can Dansa
flores boda bodas rusticas bodas romanticas bohoweddings
La boda de L&A fue muy especial para nosotros, pues son familiares de las personas que gestionan...

Descubre más...

G-X298TEKTQR