Photo by Eric McVey

Tendències per a casaments (1)

Et cases l'any 2017? Vols que el teu casament sigui "trendy"? Doncs descobreix les 5 tendències per a casaments que faran del teu enllaç un esdeveniment únic. Comencem per la primera: verd al poder!

Els enamorats de la natura i de les plantes estem d’enhorabona. Pantone ha escollit com a color de l’any 2017 el Greenery, un verd íntimament lligat als colors presents en la natura.

Pantone, Greenery, 2017

Decorar amb molta fulla ja era una tendència que començava a agafar embranzida en els casaments de l’any passat, però aquest 2017 seran rotundament “in” els casaments “sense flors”. Sí, sí, ho heu llegit bé, “sense flors”, perquè la decoració floral es basarà en els verds.
Així doncs, en decoracions per a casaments, la presència de plantes crasses, clavells d’aire (Tillandsia), molses, branques verdes, tiges i fulles prendrà molt de protagonisme.

L’imperialisme del verd, d’altra banda, és una opció molt elegant si es combina amb flors d’una mateixa gamma cromàtica i en tons pastel. També encaixa molt bé amb elements d’estètica vintage com les caixes de fruita recuperades o, decoracions d'aire més silvestre, amb molta presència de fustes, troncs i escorces.

Foto de Rachel Pearlman
Fotografia esquerra de Rachel Pearlman.

Sittings (ubicació de taules)

Hi trobarem sittings ubicats en arbres o branques de grans dimensions, jugant amb fulles, sobretot tropicals. Una tendència que ja s’anava anunciant les passades temporades. En vegem algun exemple en les fotografies següents, amb un arbre creat amb fals pebrer o un sittings-estenedor acompanyat d'un tipus de fulla diferent per a cada taula.

Foto de Braedon Photography
Fotografia de Braedon Photography. Dreta, Pinterest.

Taules del convit

Continua amb força la celebració dels convits a l’aire lliure, ubicacions en què el verd regna per antonomàsia. Taules i cadires s’ubicaran sota sostres plens de plantes trepadores o tapissos verds creats pels floristes.

Foto de Greg Finck
Fotografia esquerra de Greg Finck. Dreta, d'Erich McVey Photography.

Per als més atrevits, les taules s’ompliran de molses i les cadires deixaran pas als troncs, així com les plàteres i safates es substituiran per discs fets amb talls seccionals d'arbres.
A les taules, hi regnaran els camins fets amb tiges i fulles, on pot trencar-se el regnat del verd amb tocs de blancs o beixos.

Foto de Jeng Huang
Fotografia esquerra de Jeng Huang. Dreta, de Rebeca Arthurs

Rams de núvia i flors de solapa

Els rams de les núvies també sucumbiran al regnat del verd. Les flors seguiran la dinàmica del verd en formes asimètriques i volums poc compactes. Les més atrevides duran rams fets exclusivament de tiges, fulles i suculentes. I, és clar, el "greenering" també arribarà a les corones i tocats dels cabells.

Les flors de solapa donaran protagonisme a les suculentes, plantes fantàstiques per aguantar hores i hores sense aigua.

Foto Jess Petrie
Fotografia esquerra de South Bound Bride. Dreta, de Jess Petrie.
Photo by Clayton Austin
Fotografia de Clayton Austin

PERQUÈ ET MEREIXES UN CASAMENT MOLT ESPECIAL!

Et cases i vols que el teu casament sigui especial? Doncs contacta'ns perquè t'assessorem sobre la decoració floral més adient per al teu estil i pressupost. No ho deixis per l'últim moment i reserva ara una reunió amb nosaltres!

Us agrada aquesta tendència del "greenery"? La trobeu poc colorista? Comenteu, comenteu!
Dedicarem el proper post a la segona tendència, els terraris metal·litzats: engalanarem una taula per donar-vos idees. No us ho perdeu!

Etiquetes: rams de núvia, flors per casaments, flores boda, floresnovia, greenery weddings

Boda L&J con Bodas de Cuento
bodasdecuento bodaromantica bodaselujo luxuryweddings spaindestinationwedding bodasemporda casarsealemporda
Cuando trabajas con los chicos de Bodas de Cuento, sabes que esa boda será, como mínimo, mágica....

Descubre más...

Boda S&D en Mas Noguer
bodasdecuento bodaselujo bodas romanticas cuentodehadas
S&D nos contactaron con una idea muy clara en mente: querían que su boda fuera como un cuento...

Descubre más...

Boda L&A en Masia Can Dansa
flores boda bodas rusticas bodas romanticas bohoweddings
La boda de L&A fue muy especial para nosotros, pues son familiares de las personas que gestionan...

Descubre más...

G-X298TEKTQR