Boda de lujo con Bodas de Cuento

Casament de L&J amb Bodas de Cuento

Quan treballes amb l'equip de Bodas de Cuento, tens una cosa clara: com a mínim serà un casament màgic. I haig de reconèixer que en aquesta ocasió van superar les meves expectatives. Només cal veure les cares dels nuvis quan van descobrir la decoració del sopar. No fa falta afegir-hi res més. Jutgeu-ho vosaltres mateixos amb les imatges: parella bonica, equip top ten, espai espectacular i fotògrafs genials. Vaja, tot un luxe!

#bodasdecuento #luxuryweddings #weddingflorals #spaindestinationwedding #bodasemporda #casarsealemporda #bodaromantica

Continuar llegint

Casament S&D a Mas Noguer

La Sandra i en Dani ens van contactar amb una idea molt clara: volien que el seu casament fos com un conte de fades. Amb aquesta premissa, vam començar a treballar junts per crear un estilisme basat en els colors rosats i daurats, textures naturals y moltes, moltes peònies. Comptar amb l'assessorament d'Abanik va ser el toc final perquè tot encaixés i perquè aquest conte de fades es fes realitat. I en veure la cara de felicitat de la parella en descobrir la decoració del sopar, vam saber que havíem superat el repte.

#masnoguer #luxuryweddings #lrusticweddings #weddingflorals #bodaromantica #bohowedding #cuentodehadas

Continuar llegint

Casament L&A a Masia Can Dansa

El casament de L&A va ser molt especial per a nosaltres, ja que són familiars de les persones que gestionen unes de les millors cases con celebrar un casament: la Masia Can Dansa. Que aquesta parella confiés en nosaltres per al seu casament, va ser tot un honor. I a més, tot un plaer perquè ens va encantar l'estil i la decoració que van escollir. Un toc boho y romàntic en un entorn incomprable.

#masicandansa #lrusticweddings #weddingflorals #spaindestinationwedding #bodasemporda #casarsealemporda #bodaromantica #bohowedding

Continuar llegint

 • 1
 • 2

Testimonis dels nostres clients

 • Un toc de creativitat

  Un toc de creativitat

  "Treballar amb Abèlia i mel és fantastic, ja que la Raquel capta ràpidament les idees, posant un toc de creativitat, d’elegàcia i harmonia en la composició. La prova de la nostra satisfacció és que repetim! Gràcies Raquel."

  El Claustre Regal

 • Una feina fantàstica!

  Una feina fantàstica!

  “Una feina fantàstica! Gràcies per tot!”

  Sita Murt

G-X298TEKTQR