Ser sostenible i respectuós amb el medi ambient és un dels valors que defineixen la nostra feina. A més de realitzar decoracions florals per a casaments i esdeveniment, impartim taller sobre els usos de les plantes medicinals perquè les nostres farmacioles i tocadors siguin més sans i sostenibles.

Estretament vinculats a Fundació Emys, una ONG dedicada a la promoció de l'agricultura sostenible, treballem amb flors ecològiques que cultivem nosaltres mateixos o bé amb varietats de proximitat o km0, en la seva majoria de cultiu ecològic.
Alhora, aconsellem als nostres clients treballar amb varietats de temporada atès que, per una banda, minimitzen l'impacte ecològic de la nostre feina, i de l'altra, ens ofereixen la qualitat òptima dels arranjaments florals.

Abèlia i Mel. Composiciones foam freeAbèlia i Mel. Jarrones de cristal recicladoAbèlia i Mel. Flores de temporada

Des de l'any 2018, tenim un programa per reduir el nostre impacte ambiental pel que treballem amb instal·lacions"foam free" o amb esponja biodegradable. A més, processem totes les restes vegetals convertint-les en compost per a cultius ecològics. També prioritzem les compres de recipients fabricats amb materials reciclats i/o biodegradables.

Per aquest 2020 ens hem fixat com a objectiu reduir i reutilitzar el plàstic dels embalatges de les flors i plantes que ens serveixen els nostre proveïdors i que, al nostre parer, són totalment prescindibles. També hem contactat amb diversos centres de treball vinculats a Fundació Emys per donar els envasos y contenidors que rebem i que ells podran reusar per als seus cultius i plançons.

Productes més venuts

Cistella

Sum total:   0.00 EUR
Go to cart

WISHLIST

0 Products - 0.00 EUR
Go to wishlist

MANUFACTURERS