Aparador Abèlia i Mel · El Claustre Regal

Aquest aparador de la botiga El Claustre de Girona és un autèntic cant a la primavera i presenta, de forma fresca i divertida, algunes novetats de la temporada. I què millor que uns nius d’ocell per celebrar l'arribada de la nova temporada i la tornada de Persèfone als món dels vius?

T’agrada com va quedar?

Abèlia i Mel per a Claustre Regal, Girona.

Com ja vau comprovar en la coroneta per a un nadó, els nius d’ocells són quelcom molt tendre i evocador de la força de la vida. En el cas d’aquest aparador, vaig reproduir els nius de la garlanda de flors per a nounats, però amb ràfia de colors vius, ja que volíem aprofitar que l’assortit de productes de la botiga per a la primavera tenia una gamma cromàtica amb molta energia.

Abèlia i Mel per a Claustre Regal, Girona.

En aquesta ocasió, els nius portaven ous pintats de colors vius, semblants a aquells que es preparen per a les decoracions de Pasqua en països anglosaxons. A més, vam acompanyar els nius amb ocells artificials de gran delicadesa estètica i que, cromàticament, afegien encara més vistositat al conjunt.

Abèlia i Mel per a Claustre Regal, Girona.

Vaig trencar alguns dels ous per donar dinamisme a la composició i els vaig farcir de molsa danesa (ja sabeu que la de casa nostra està protegida). Alguns d’aquests ous trencats van servir per ubicar-hi anells i arracades que conjuntaven amb els productes exposats.

Abèlia i Mel per a Claustre Regal, Girona.

La idea de posar cloves d'ou amb farciment sorpresa i arreu de l'aparador era animar als ulls dels transeünts a anar buscant detalls, ja que molts dels productes de la botiga són de dimensions reduïdes. D'aquesta manera, proposàvem als espectadors de l'aparador el passar una estona divertida.

A la part superior de l’aparador hi vaig instal·lar una branca gran de llorer, subjectada amb dues cordes de sisal, com si fos un gronxador. De la branca hi penjaven diversos nius i alguns productes de la botiga, tals com mocadors estiuencs, bosses de mà, polseres The Rubz i braçalets personalitzables de Les Georgettes.

Abèlia i Mel per a Claustre Regal, Girona.

A la part mitja, i damunt dels expositors de la botiga, hi vaig posar tres caixes de fusta amb la porta folrada de tela de galliner per seguir amb la temàtica dels ous. A l’interior, i damunt d’un llit amb molsa i ràfia de colors, hi vam posar ulleres de sol, braçalets i rellotges. La malla de galliner també va servir per exposar uns preciosos braçalets d’Hipanema, ulleres Furla i collarets conjuntats.

Abèlia i Mel per a Claustre Regal, Girona. Abèlia i Mel per a Claustre Regal, Girona.

I a la part inferior hi vam ubicar diverses joies artesanals confeccionades en plata i pedres, així com mocadors de temporada embolcallats com si fossin nius d’ocell.

Abèlia i Mel per a Claustre Regal, Girona.

Vam tancar el conjunt amb una gran bossa d’arpillera brodada, ideal per a les escapades de cap de setmana a la costa. Així com diverses bosses Furla conjuntades amb porta-targetes i bitlleteres metàl·liques Ogon i les originals copes Lolita, ideals per a regalar.

Abèlia i Mel per a Claustre Regal, Girona.

Finalment, vam donar tocs a la composició amb mimosa florida, una de les plantes que anuncien la primavera i que, amb el color groc, acabaven d'alegrar la vista i donar energia al conjunt. Per això vam engalanar el fora de la botiga amb dues corones de mimosa amb llaçades de ràfia rosa, per celebrar la primavera amb tots els vianants!

Abèlia i Mel per a Claustre Regal, Girona.

I no sé vosaltres, però jo, després de fer aquest aparador, m’he obsessionat amb aquestes acolorides polseres Hipanema per aquest estiu! M’encanten i serà una de les meves properes adquisicions!

Cistella

Sum total:   0.00 EUR
Go to cart

WISHLIST

0 Products - 0.00 EUR
Go to wishlist

MANUFACTURERS